Rad Galerije Sonje Bikić prepoznat i podržan kroz program “BizUP” Fondacije 787
09 Aprila, 2021

Na naše veliko zadovoljstvo, rad i napori Galerije Sonja Bikić su prepoznati i podržani kroz preduzetnički program “BizUP” u realizaciji Fondacije za društveno-ekonomski razvoj 787. Program se realizira u saradnji sa Britanskom ambasadom u BiH, UN Women BiH, te Švedskom ambasadom u BiH, a za cilj ima pružiti sveobuhvatnu podršku preduzetnicama iz cijele Bosne i Hercegovine. 

Budući da svakodnevno svjedočimo doprinosu i značaju preduzetnica i njihovih malih biznisa u svim dijelovima naše zemlje, blagovremeno prepoznati njihove potrebe i pružiti im podršku u periodu COVID-19 krize nikada nije bilo važnije, pa smo zahvalni što je upravo Galerija dio ove pozitivne priče. 

Pored sveobuhvatne podrške koju ovaj program pruža, umjetnica Sonja Bikić je bila i dio specijalne kampanje pod nazivom “Budućnost je ženskog roda”, pa na zvaničnoj stranici Fondacije 787 u rubrici “Poduzetničke priče”, imate priliku pročitati razgovor sa umjetnicom. Sonja je sa timom Fondacije 787 razgovarala o Galeriji, važnosti umjetnosti, utiscima sa “BizUP” programa i još mnogo toga.

2 thoughts on “Rad Galerije Sonje Bikić prepoznat i podržan kroz program “BizUP” Fondacije 787
  1. test1

    tekst

    28 Aprila, 2021 Reply
  2. BibleStore.com

    Great content! Keep up the good work!

    4 Januara, 2022 Reply
Komentariši

Your email address will not be published.